Tilbage til forsiden

IDè Kurser - Et hav af muligheder


Menu

Forside

Opskrifter
Opskrift's service

Teknik
Vom's madleksikon

Info
Afstemning

Opslagstavlen

Hostet af eNavn

Brugernavn:

Kodeord:






Vildtopskrifter

Rådyr

 Bøf á la dyrekølle med tyttebærskum
 Dobbelte dyrekoteletter fra Jagtgården
 Dyrebov bourguignon
 Dyrebov med korender
 Dyrefilet i rødvinssovs
 Dyrefilet med svampe
 Dyregryde med champignon
 Dyrehjerter (helstegte)
 Dyrekoteletter
 Dyrekoteletter II
 Dyrekølle
 Dyrekølle i kirsebær ( Stegeso )
 Dyrekølle II
 Dyrekølle med hachis-sauce
 Dyrekølle med kanel på kuglegrill
 Dyrekølle med tranebærkompot
 Dyrekølle, ovnstegt
 Dyrelever, stegt
 Dyrepostej med vildtsauce
 Dyreragout
 Dyreryg ( Stegeso )
 Dyreryg gourmet
 Dyreryg I
 Dyreryg II
 Dyreryg III
 Dyreryg med pasta salat og Pesto mayonnaise
 Dyreryg med svampe og blommesaute
 Dyreryg med tranebærsauce og rødkålssalat
 Dyreryg med vildtsauce og svampe
 Dyreryg, ovnstegt
 Dyresteaks med svampe
 Dyresteg med kantarelragout og selleripure
 Dyreterrine
 Farseret dyrekøle
 Farseret dyrekølle
 Fyldt dyrekølle med fyldt gaufrette horn samt vulkankartoffel og auberginetårn
 Fyldt dyrekølle med garniture
 Gammeldags dyreryg
 Hakkebøffer af dyrekød
 Helstegt dyreryg med flødesovs
 Helstegt rådyrkølle med kål og skorzonerrødder
 Indbagt dyrefilet med enebærsovs
 Indbagt rådyrfilet
 Jægerens egen dyreragout
 Jægerkonens dyreryg
 Jægermesterens rødvinsmarinerede dyreryg
 Marineret dyrekølle med nødde-druesauce
 Marineret dyreryg
 Rådyr / Råvildt / Dyr beskrivelse og partereing
 Rådyrbov med champignonsauce
 Rådyrfilet med broccolipure
 Rådyrfilet med broccolipuré
 Rådyrfilet med honningbagte forårsløg
 Rådyrkølle a'la Skovbrugerfesten
 Rådyrleverpostej
 Rådyrrullespyd på grill
 Rådyrryg med æbler og tranebær
 Rådyrsteg i gryde med kraftig sauce
 Rådyrsteg i gryde med kraftig sauce.
 Røget dyrekølle med creme
 Røget dyrekølle med smørristede kantareller og skovsyresauce
 Røget dyrekølle med tranebærcreme
 Skyttens dyeragout
 Stegt dyrekølle
 Stegt dyrekølle marineret i kærnemælk
 Stegt dyreryg
 Stegt rådyrkølle med rødvinskogte pærer
 Vildtgullasch
 Vildtminestrone
 Vildtpate
 Vildtragout ( Stegeso )
 Vildtsuppeboller


Dådyr

 Bøf af Dyrekølle
 Dådyr Millionbøf
 Dådyr-Stroganoff
 Dådyrbov
 Dådyrbov med hvide kartoflerog Chalotteløg
 Dådyrbøffer på grill
 Dådyrfilet a la south-africa
 Dådyrlever a la south-africa
 Dådyrriben på grill
 Dådyrroulade med æbler
 Dådyrryg
 Dådyrsteaks
 Dådyrsteaks med æbler og selleri
 Dåhjort med champignons
 Dåhjortebov med cognac og valnødder
 Gammeldags dådyrryg
 Grydestegt Dådyrkølle
 Helstegt dådyrkølle
 Marineret dyremørbrad
 Marineret dådyrkølle
 Osso Dådyr
 Ovnstegt Dådyrbov
 Ribben på Grill
 Rødvinsmarineret dådyresteg
 Stegt dådyrbov med ristede svampe
 Trøffelfarseret dådyrmedaillon
 Vildtsylte


Kronhjort og hjorte

 BOBOTIE
 Dyrefrikadeller
 Fyldte vildtruller
 Grillstegt hjortemørbrad med fyld af soltørrede tomater, basilikum og pinjekerner
 Gryderet med hjortebov
 Grydestegt hjortebov med svinemørbrad
 Grydestegt hjortekølle
 Hakket Hjortebøf
 Hjorte grillben
 Hjortebøffer med sherrysauce
 Hjortefilet med sellerimos
 Hjortefrikadeller
 Hjorteryg
 Hjortesteaks
 Hjortesteg
 Honningglaseret hjortebov
 Klausen’s hjortebøffer
 Krondyrfilet med honning/balsamico
 Krondyrkølle med solbærsauce,ovnbagt forårsløg og kartoffelmedalje (Kronvildt)
 Krondyrmørbrad med cassissauce og indbagte kartofler
 Krondyrmørbrad med Nødderagout og Orangepærer
 Kronhjorteburger
 Kronhjortemørbrad og kartoffelpakker
 Medailloner af kronhjortefilet
 Ovnstegt hjorteryg med svampesovs
 Røget hjortekølle med porretimbale og indbagt feta
 Vildtfrikadeller
 Vildthakkebøf med hele hvidløg
 Vildtruller i flødesovs
 Vinmarineret vildtsteg
 Whiskybøf med råstegte kartofler og løg
 Whiskystykker


Vildsvin

 Bovsteg med appelsin
 Braiseret vildsvineskinke
 Fransk vildsvinegryde
 Grillstegte vildsvineribben
 Grydestegt vildsvinekølle
 Helstejet vildsvinebov
 Krybskyttegulasch
 Marineret Vildsvineryg
 Marineret vildsvinesteg
 Rødvinsmarineret vildsvineryg
 Stegt vildsvinekølle
 Stegt Vildsvinekølle m/rødvin
 Stegt vildsvineryg
 Sydfransk vildsvinegryde
 Tournedos af hakket vildsvinekød
 Vildsvine- hakkebøffer
 Vildsvinefilet i persillefrakke
 Vildsvinefilet med fars
 Vildsvinefilet med grannåle og timian
 Vildsvinefilet med svampe
 Vildsvinehakkebouef med syltede drueagurker
 Vildsvinekoteletter med brombærsauce
 Vildsvinekølle med figner
 Vildsvineryg
 Vildsvinesteg
 Vildsvinesteg II


Øvrige Klovdyr

 Elg ruller i flødesauce
 Elg steg
 Elgbøffer med tyttebærsovs
 Janna's elgfars-biff
 Peberstegt rensdyrkølle med flødesauce
 Rensdyrfilet med honningristede kartofler
 Rensdyrkølle med rødbeder, mild chili og oliven
 Tjällknöl


Gnavere

 Bedstemors kanin i rødvin
 Bondegryde
 Braiseret Kanin
 Broget kaningryde
 Camouflage kanin
 Coniglio in peperonata
 Farseret kanin
 Forloren kanin forklædt som hare
 Fransk cassoulet ( Kaninlår i bønner )
 Fransk kaningryde
 Fransk kaninret
 Fyldt kanin
 Gammeldags haresteg
 Gammeldags stegt hare ( Stegeso )
 Grydeharen i flødesovs
 Grydestegt kanin med dijon-sauce
 Grydestegt kanin med dijonsauce
 Grydestegt kanin med persille
 Græsk farsbrød med kaninkød
 Græsk gryde med kanin
 Grønsagsblanding med kanin
 Grønsagsfad med kanin
 Gullasch med urter
 Hare beskrivelse og partereing
 Hare filet med Savoykål
 Hare med kastaniepure
 Harefilet med østershatte
 Harefilet som små tournedos
 Harefricassé med kastanjer og savoykål
 Harer i Orangesauce m/honningristede æbler/rødløg
 Hareragout
 Hareragout II
 Hareragout med bacon og kastanie
 Hareragout med svampe
 Hareryg i flødesovs
 Haresteg
 Haresteg eller kaninsteg
 Haresteg fra det gamle danske køkken
 Haresteg med bønner
 Hareterrine
 Italiensk kaningryde
 Jægermesterens haresteg
 Jægermesterens vinstegte hare
 Kanin a la Winther
 Kanin ala Winther
 Kanin gullash
 Kanin i asparges
 Kanin i champignon
 Kanin i esdragon
 Kanin i flødepeberrod
 Kanin i gelé med flødepeberrod
 Kanin i hvidvin
 Kanin i hvidvin og champignon
 Kanin i karry
 Kanin i kinakål/bønnespirer og kinesisk soja
 Kanin i krydret sauce
 Kanin i kål
 Kanin i kål på norsk
 Kanin i oliven på fransk
 Kanin i ostesauce
 Kanin i sennepsauce
 Kanin i sennepsauce på fransk
 Kanin i sky
 Kanin i urtesauce med nudler
 Kanin i vin
 Kanin i vin og sennep
 Kanin i Wok
 Kanin i ølsauce
 Kanin Jambalaya
 Kanin med fars
 Kanin med græskar i sennepsauce
 Kanin med pasta
 Kanin med peberfrugt
 Kanin med porrer og broccoli
 Kanin med rosmarin
 Kanin med rødbede og butterdejskartoffel
 Kanin med sennep
 Kanin med urter
 Kanin med ærter og majs
 Kanin og græskar med sennep
 Kanin Paté
 Kanin på jægermanér
 Kanin på spansk manér
 Kanin som julemad
 Kanin stegt som and
 Kanin stegt som hare
 Kanin stegt som kylling
 Kanin stegt som vildt
 Kanin- og græskar med sennep
 Kanin-ragout med fennikel og krydderurter
 kanin-rillettes
 Kanincocktail pomelion
 Kaninfrikadeller
 Kaninfrikadeller II
 KaninFrikadeller III
 Kaningryde I
 Kaningryde II
 Kaningryde med bacon
 Kaningryde med gulerødder og champignon
 Kaningryde med paprika
 Kaningryde med paprika og bacon
 Kaningryde med sveskeblommer
 Kaningryde med svesker, æbler og nødder (mikroovn)
 Kaningryde med ærter og champignon
 Kaninkarbonader
 Kaninkrebinetter med krydderurter
 Kaninpostej
 Kaninragout
 Kaninragout i rødvinssauce
 Kaninragout med fennikel
 Kaninryg med portersauce
 Kaninsalat fra Norge
 Kaninschnitzel
 Kinesisk kaningryde
 Kromandens kaninret
 Krydret kaningryde
 Køkkenskriverens grønsagsgryde
 Lepre alla cacciatora
 Luxus kanin pie
 Marineret Hare
 Marineret kanin i sherry og Kikkomansoja
 Middelhavsgryde (Kanin)
 Mons' kanin
 Norsk sennepskanin
 Ovenstegt kanin.
 Ovnstegt kanin
 Ovnstegt kanin i grønt
 Ovnstegt kanin med grillkrydderi
 Ovnstegt kanin med mandler eller nødder
 Paella
 Paneret kanin med smørdampede majs
 Pappardelle al coniglio
 Røget kanin i butterdejsstang
 Sennepkrydret kaninragout
 Smørstegt kanin med sesamfrø og agurkesauce
 Spaghetti Napolitaine med kanin
 Spansk kaningryde
 Sprængt kanin
 Stegt hare
 Stegt hare ( Stegeso )
 Sydhavskanin
 Ungarnsk kaninret


Øvrigt Vildt

 Dyreragout II
 Dyreragout III
 Jægergryde ( Stegeso )
 Marineret vild, rensdyr og elg
 Vildragout med svampe og selleri
 Vildt suppe med kødboller
 Vildtbouillon Consomme de gibier
 Vildtfond
 Vildtgryde (mikroovn)
 Vildtkølle med krydderurter
 Vildtragout
 Vildtragut med svampe og selleri


Svømmefugle

 Appelsinand II
 Appelsinmarineret canadagås
 Appelsinmarineret vildand
 Blishøne med kartoffelpurée
 Blishøne med rosmarinkartofler
 Braisseret moseandebryst i slør af pancette
 Dykand i tomatsauce
 Edderfugl i fad
 Edderfugl med foie gras og hindbær
 Edderfugl, Stegt
 Edderfugle i tomatsauce
 Gammeldags gråand med flødesauce
 Gammeldags vildand m/flødesauce
 Gammeldags vildand med flødesauce
 Grydestegt gråand
 Grydestegt moskusand
 Grydestegt vildand
 Gråand i portvin
 Gråand med bagte persillerødder og kartofler.
 Gråand med brombærsaute
 Gråand med grønkål
 Gråand med grønkål, vilde svampe og rosmarinkartoffelpurée
 Gråand med grønkål, vilde svampe og rosmarinkartoffelpurée
 Gråand med jordskokke
 Gråand med majroer
 Gråand med nødder
 Gråand med rødkål og Pommes Darphin
 Gråandebryst med vilde ris
 Hvinand
 Jægermesterens vildand
 Krikand á l´orange
 Krikænder med champignoner
 Langtidsstegte vildænder
 Let sprængt vildand
 Letsprængt vildand
 Marinerede mågebryster
 Moseand med Hasselbach-kartofler og æble/avocadosalat
 Måge med foie gras og hindbær
 Mågebryst stegt med løg (tingmíssat nekait uvanitsulerdlugit sujatat)
 Måger i karry med ris (tingmíssat karrygdlit kakorterkassugdlitdlo)
 Måger, Sprængte (tingmissat tarajulâgkat)
 Måger, Stegte (agpat sujatat)
 Ovnstegt grågås
 Rosastegt gråandebryst, serveret med majroetimbale
 Rødvins-braiseret gråand
 Rødvinsbraiseret vildand
 Stegt edderfugl
 Stegt edderfuglebryst
 Stegt gråand med porrer og kantarelragout
 Stegt gråand med rødkål og æbler
 Stegt vildand ( Stegeso )
 Stegt vildand m.artiskok,rød karry og blommer
 Stegt Vildand med karameliseret fersken
 Stegt vildand, med flødesalat
 Stegt Vildandebryst m/stegtkartoffel, kanelsauce og honning glaserede pastinakker
 Stegt vildgås
 Sød dykand med sprøde grøntsager
 Vidgås med kastaniefars
 Vild-andebryst med rodfrugter og syltede blommer
 Vildand
 Vildand med blommesauce og ferskener
 Vildand med kompot af æbler og selleri, solbærbagte majroer og kartofler ristet i andefedt
 Vildand med mango
 Vildand med ristede svampe
 Vildand med svampe, enebærsauce og andelår i portvin
 Vildand, stegt
 Vildandebryst fyldt med svampe serveret med ristede små kartofler og sauce af appelsin og portvin
 Vildandebryst med aubergine- og squashlasagne
 Vildandebryst med figenrødkål og brombærsauce
 Vildandetournedos med spinat-timballe og svampesauce
 Vildtænder med champignon
 Vildænder
 Vildænder i portvinssauce
 Vildænder med champignoner


Hønsefugle

 Agerhøne i kål
 Agerhøns
 Agerhøns a`la cremè
 Agerhøns i flødelinser
 Agerhøns i flødesauce
 Agerhøns i kål
 Agerhøns i madeira ( Stegeso )
 Agerhøns med æblestuvet knoldselleri
 Agerhøns med æblestuvet selleri
 Braiserede vagtler
 Braiseret fasanbryst med vildt tilbehør
 Braiseret fasanbryst med vildttilbehør
 Braiseret fasanbryster med med løg og timian
 Braisserede vagtler
 Catalansk fasan
 Farseret fasanbryst med nøddepanade samt scorzonerødder og honningbagte pigeonæbler
 Farseret vagtel med jomfruhummer og hummer sauce
 Fasan
 Fasan a la Normande
 Fasan Catalaine
 Fasan en corotte m. hasselbachkartoffel
 Fasan fra Brogården
 Fasan i karry
 Fasan i kål
 Fasan i madeirasovs
 Fasan i nøddesauce
 Fasan i portvin
 Fasan i portvinscreme
 Fasan i portvinssauce
 Fasan med bacon
 Fasan med hasselnødder
 Fasan med porrer, ovnstegte kartofler, rødvinssovs og nødde-vindrue kompot
 Fasan med savoykål og svampe
 Fasan med æbler
 Fasan på italiensk
 Fasan, Meyer's
 Fasanbouillon og sufflé af fasan
 Fasanbryst fyldt med krydderurter
 Fasanbryst med druer og valnødder
 Fasanbryst med fars og blade af rosenkål
 Fasanbryst med kastanje creme
 Fasanbryst med portvinscremesauce
 Fasanbryst med skalotteløgscreme, blommekompot og krebinet
 Fasanbryst og lår på rødbede-carpaccio og salat
 Fasanbryster
 Fasanbryster som wienerschnitzel
 Fasaner
 Fasaner i flødesauce
 Fasaner i flødesovs
 Fasaner i kål
 Fasaner med sellerigratin
 Fasaner med tranebær og dadler
 Fasangryde
 Fasanrillette
 Fasansuppe (Royal Game Soup)
 Fasansylte
 Fasanterrin
 Fasanterrin med løgkompot
 Fasanterrine med spinat og svampe
 Flamberet fasan i peberrodssauce
 Fyldt fasan med flødestuved kartofler & kantarelsauce og sherrymarinerede pærer.
 Fyldte agerhøns ( Stegeso )
 Gyldne påskesild
 Hjemmelavet pasta med fasanlever
 Jægermesterens fyldte fasan
 Kokke i Calvados
 Meyers fasan
 Onkel Svens fasan (fasan sauté)
 Pebervagtler
 Ryper
 Rødvinsmarinerte Rypebryst servert med fløtegratinerte poteter
 Røget fasantartar
 Sprængt fasan
 Stegt agerhøne
 Stegt fasan
 Stegt fasan ( Stegeso )
 Stegt fasan med rodfrugtetern, små semmelknödel, skysauce og portvinskogte perleløg
 Stegte agerhøns ( Stegeso )
 Stigs fasansuppe
 Tateletter med agerhøne og svampe
 Timianfasaner på grøntsager
 Vagtel med glaserede svampe
 Vagtel med porrer og kapers
 Vagtelkotelet i kalvemørbrad med grilleret aubergine
 Vagtelsalat med lun rødvinsvinaigre
 Vagtler i rom
 Vagtler i vindruesauce
 Vagtler med brisler og gedeost
 Vagtler på grill
 Varm vagtelsalat


Vadefugle

 Sneppe med sneppebrød
 Sneppebrød
 Snepper (Skovsneppe)
 Stegte bekkasiner


Øvrigt fuglevildt

 "Gulddråber" - Vildtfond
 Braiserede duer med stuvede auberginer
 Braiserede skovduer
 Due som i chianti
 Due- eller mågebryst ovnbagt i cocotte, med smørpisket fûmet og små lø
 Duebryst ovnbagt i cocotte, med smørpisket fûmet og små løg
 Duemousse
 Duer i hedvin
 Duer med braiseret kartoffelkål
 Duer med salvie
 Duer stegt i gryde anrettet på salat (Duesteg)
 Farseret due
 Farseret skovdue med spinat, rosmarinsauce og sprødstegt selleri
 Farseret stegt due med løg og hestebønner
 Fyltur lundi (Søpapegøje)
 Grillet duebryst med tomatrisotto
 Grydestegte duer med blommer
 Grydestegte duer med blommer II
 Helstegt skovdue med svampesauce
 Kramsfugle
 Ragout af due med hvidløg og rosmarin
 Salat af due og skorzonerrødder
 Skovdue i kantarel frikassé
 Skovdue med foie gras og hindbær
 Skovduebryster stegt i net med roquefort glaserede sølvbeder
 Stegt due med salat med æbler og selleri
 Stegt due med selleri og blommer
 Stegt due med selleri og æble kompot
 Stegt duebryst anrettet på linseragout med sauce af champignon, vindruer og portvin
 Stegte duer ( Stegeso )
 Stegte duer med champignon
 Suprême af due med unique auberginemédaillon
 Urfugle


Eksotisk vildt

 Anretning med Kænguru filet
 Bison bøf Med kogt æg, serveret med sennepssauce
 Bison carpaccio ( Tynde skiver af Bison filet med olivenolie )
 Bison carpaccio med artiskoksalat og lune bruchettebrød
 Bison frikassé
 Bison lever med Creme de Cassis / blåbærsauce
 Bison med kartoffel/aubergine og karry ( Bison steg med kartoffel/aubergine puré og karry )
 Bison Ribeye Maitre d´Hotel
 Bison spyd Med soya-ingefær-marinade, spicy gulerødder, stegte kartofler og hvidløgsmayonnaise
 Bison steg med rødvin
 Bisonfilet med portvin
 Bisonsteg i blaff boullion
 Blesbuk med pærer og koriander
 Estuffade de Bison
 Hummerfarseret Bison filet Med linsekompot, marksvampe, forårsløg og kørvelsauce
 Hvalrosfileter, friterede
 Krokodille tournedos
 Kænguru med appelsin og kirsebær
 Kænguru med appelsinsauce
 Kængurugryde med ingefær
 Skiver af Bison steg fra dagen før med bagte peberfrugter, rødløg, sprødstegte kapers og løvstikke
 Springbuk med sojabønner